Jobba hos oss

THL transportservice söker transportledare

THL Transportservice AB är ett distributionsföretag som främst utför kyl- och frystransporter av livsmedel. Vårt arbetsområde som sträcker sig från norra Bohuslän, Värmland och Dalsland till södra Halland, men i huvudsak sker transporterna i Göteborg med omnejd. Idag är vi 65 Chaufförer i företaget med totalt 27 lastbilar. Vi har en modern lastbilsflotta där målet enbart erbjuda fossilfria transporter till 2025.Fokus ligger på fortsatt investera i ny teknik inom såväl fordonsparken som utvecklingen av fossilfria bränslen för att minska vårt negativa avtryck på miljön samtidigt som vår verksamhet utvecklas.

Nu söker vi dig som vår nästa transportledare med fokusområde personalansvar. Vi erbjuder ett ansvarsfullt arbete med möjlighet att vara med och utveckla personalen och verksamheten kombinerat med daglig trafikledning.

Utöver den dagliga trafikledningen kommer du ha mycket kontakt med våra chaufförer och ta det dagliga ansvaret kring personalrelaterade frågor. Vår ägare som är operativ kontorschef finns tillgänglig som stöd. Mycket kommunikation sker via telefon därför är det viktigt att man behärskar såväl svenska som engelska. Under arbetsdagen kommer det in många ärenden löpande därför behöver du ha förmågan att emellanåt hantera högt tempo, klara av att prioritera rätt och ta snabba beslut både själv och tillsammans med teamet. Vi är ett team på 3 transportledare som hjälps åt att sköta det dagliga arbetet på trafikkontoret. Vi i teamet har utöver trafikplanering var sitt fokusområde såsom personalansvar, schemaläggning eller bilansvar.

Arbetsuppgifter

 • dag och veckovis planering av transportflöden för våra kunder
 • uppdatering och uppföljning i system
 • intern och extern kommunikation via mail och telefon med kunder, chaufförer och andra externa parter så som åkerier, bilverkstad etc.
 • daglig personalledning och ansvaret för personalrelaterade frågor
 • jourtjänstgöring ingår i arbetsuppgifterna, ca var tredje vecka, ersätts med extra jourtillägg

 Vi söker dig som

 • har en glad och positiv inställning även när dagen krånglar.
 • har en insikt i eller bakgrund inom transport, logistik eller liknande alternativt så har du kanske jobbat som chaufför i några år och vill byta bana.
 • tycker om att jobba i team och har god förmåga att skapa och bevara goda relationer, både internt och externt.
 • har lätt för att kommunicera och förmåga att skapa och bibehålla goda relationer med både kunder och chaufförer
 • har god vana att hantera Officepaketet
 • gillar att planering med servicekänsla och administrativ kunskap.

Vi värdesätter tidigare erfarenhet av att ta ägandeskap och ansvar för sitt arbetsområde och vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang.

Meriterande men ej krav är C eller CE -körkort Truckkort klass A, YKB

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse, vi tillämpar provanställning på 6 månader.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

ANSÖK TILL: personal@thl-transportservice.se

Chaufförer sökes

Vi söker engagerade chaufförer med C eller CE- behörighet.

THL Transportservice AB är ett distributionsföretag som främst utför kyl- och frystransporter av livsmedel. Vårt arbetsområde som sträcker sig från norra Bohuslän, Värmland och Dalsland till södra Halland, men i huvudsak sker transporterna i Göteborg med omnejd. Vi har en modern lastbilsflotta som vi håller uppdaterad kontinuerligt och vi följer transportavtalet.
Arbetsuppgifterna varierar mellan att köra lokaldistribution inne i Göterbogs stad med leveranser till restauranger och butiker, till att köra mellan terminaler och större butiker med bil och släp.

Egenskaper:

Vi söker dig som har en glad och positiv inställning även när dagen krånglar. Du har branscherfarenhet med ett strategiskt och effektivt arbetssätt som gör att du klarar att jobba i högt tempo när det behövs. Vi levererar en hög servicenivå och värdesätter effektivitet, noggrannhet och förmåga att hantera kunden på ett tillfredställande sätt. I tillägg personliga egenskaper såsom social kompetens och god samarbetsförmåga.
Uppdraget är på heltid med skiftande arbetstider. Arbetstiden förläggs under dygnets alla timmar, sju dagar i veckan.
Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare och arbetar för att vi ska ha en alkohol- och drogfri arbetsplats.

Krav:

C eller CE -körkort
Truckkort klass A, YKB och digitalt förarkort är ett krav.
Bra kunskaper i Svenska språket, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:

Tidigare erfarenhet av fjärr- och distributionskörningar
God lokalkännedom

Tjänsterna är på heltid. Vi tillämpar provanställning.
Vi arbetar med löpande urval och tillsättning av dessa tjänster sker så snart vi hittat rätt personer.

Arbetstid: Heltid. Kvällar och helger kan förekomma.

Kontakt: jobb[a]thl-transport.se